PORTEFEUILLE

 

Private Placement

Private Placement

Winkelcentrum Breukelen C.V. is eigenaar van het wijkwinkelcentrum "Passage Noord" te Breukelen. Huurders zijn o.m. Jumbo, Trekpleister, slagerij Dalhuijsen, bakkerij van Dommelen, Equipe hairstyling, Alexanderhoeve kaas & noten, Beestenboel, Venneman groente & fruit, By-B mode, Tieland bloemen en snackbar Stan & Ollie

Private Placement 't Kompas

Private Placement 't Kompas

't Kompas Bergen op Zoom Wijkwinkelcentrum ‘t Kompas heeft een unieke en dominante positie met food & convenience als zwaartepunt. De positie wordt versterkt door o.m. zorggerelateerde voorzieningen in en rondom het centrum. Gratis parkeergelegenheid is ruim voorhanden. Winkelcentrum ’t Kompas is het enige centrum van de Bergse Plaat met bijna 8.000 inwoners. Naast een full service Jumbo supermarkt en een Trekpleister omvat het centrum nog 9 andere dagwinkels (kapper, bloemist, bakker, etc.) en een apotheek. Het langjarig en volledig verhuurde winkelcentrum heeft een omvang van 2.915 m².

Private Placement Best

Private Placement Best

Grimonte Woningfonds Best C.V. Grimonte Woningfonds Best C.V. is eigenaar van een nieuw te bouwen complex met 22 appartementen in nieuwbouwwijk Dijkstraten te Best. Het fonds heeft het project gekocht van ontwikkelcombinatie VOF Trebbe-Lunee die het project in samenwerking met Heideman Vastgoed heeft ontwikkeld. Het ontwerp is van Eugelink Architectuur. Giesbers Wijchen, onderdeel van Trebbe, realiseert de bouw nadat zij vorig jaar de gemeentelijke tender gewonnen had. In de maand juni van 2020 start de bouw van het multifunctionele complex met 22 appartementen en integraal kindcentrum Platijn (school en kinderdagverblijf) op de begane grond. De oplevering staat gepland voor juni 2021. De middensegment huurappartementen van circa 69 m² en 89 m² worden duurzaam gebouwd: gasloos met een EPC van 0,4.

Private Placement Makado Nieuwegein

Private Placement Makado Nieuwegein

Grimonte Makado Nieuwegein C.V. heeft een woning- en winkelcomplex aangekocht in Nieuwegein. Het Makadocenter dat eind jaren ’60 is gebouwd omvat 33 appartementen en een goed lopend wijkwinkelcentrum. Verkoper heeft recent een verduurzamingsslag gemaakt door het complex aan te sluiten op stadsverwarming en door alle appartementen te voorzien van dubbelglas. Verder is het winkelcentrum van ca. 3.600 m2 recent gemoderniseerd: de supermarkt is vergroot en het aantal parkeerplaatsen is uitgebreid zodat de winkels gemakkelijk bereikbaar zijn. Huurders van het winkelcentrum zijn onder andere een Boon’s supermarkt, Kwalitaria, Primera en een aantal lokale ondernemers waaronder een groentezaak, bakker, slager, etc.. Bristol heeft recent haar huurovereenkomst verlengd.

Voor meer informatie over onze beleggingen kunt u contact met ons opnemen.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen